Aan wie geef jij een relaxed kado?

Aan wie geef jij een relaxed kado?

Want in een tijd dat iedereen eigenlijk wel heeft wat hij graag zou willen is het niet heel gemakkelijk dat ene kado te zoeken waar jij de blits mee maakt. Het zoveelste geurtje,die fijne doucheschuim, een windlicht of wat lekkers…het is vanaf nu verleden tijd. Want Mosense heeft een kado wat altijd past! 

Van 0 tot …..

Want wij beginnen gewoon al in het prille begin. Uitgenodigd voor een gender reveal party? Dan geef jij mama in spe natuurlijk een heerlijk relaxed moment kado. Ben jij op de kraamborrel van de party? Hoe fijn is het om papa,mama en newborn kennis te laten maken met yoga babymassage! Drukke kids op school of thuis geef ze eens wat aandacht van ons. Maar ook de drukke mamaś die alle ballen hoog houden, de papa’s die voor dag en dauw het gezin onderhouden, de pijnklachten of het volle hoofd. Voor alles en iedereen is plek bij Mosense. 

Voor elk feestje iets unieks. 

Want een kadootje wat door ons word ingepakt is altijd iets unieks.En het maakt niet uit wat er te vieren valt een kado van ons is op zichzelf al een feestje. Want niet alleen is het een ultiem moment van even lekker niks, waant de feestneus zich in relaxte sferen en komt deze als herboren van tafel. Het kado wordt ook nog eens mooi en feestelijk ingepakt. Een echte eye catcher als jij binnenkomt.

Welke kado bedoelen we dan? 

Natuurlijk hebben wij het over de KADOBON. Een luxe gift in een luxueuze verpakking. En maak jij jouw presentje echt compleet dan combineer jij deze met een van onze heerlijke,eigen samengestelde oliën. Of wat dacht jij van een soepel en zijdezacht zittend loungepak? Bij mosense kan het allemaal! 

Laat jij ons weten welk mooi , relaxed en uniek kado we voor jou in kunnen pakken? 

Mosense

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Maak een afspraak

Kom genieten van een ontspannende zwangerschapsmassage in Geldrop, Noord-Brabant. We maken graag geheel vrijblijvend kennis met je zodat je kunt ervaren of er een klik is. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!