Privécursus babymassage/-yoga in Geldrop Noord-Brabant

Versterk de band met jouw baby dankzij baby yoga massage. Het is niet alleen een hele fijne manier om extra tijd met je kindje door te brengen, je leert jouw baby ook nog eens beter aan te voelen en te begrijpen. Zo kom je erachter hoe je hem of haar kunt troosten en leer je jouw baby op een nog intensere manier kennen.

Wat houd een cursus babymassage/-yoga in?

Baby yoga is al geschikt voor baby’s vanaf 6 weken, door er zo vroeg al mee te starten bouw je nog sneller een nog sterkere band op met jouw kindje. Dankzij baby yoga ervaart jouw kindje de geborgenheid van de baarmoeder opnieuw, wat stress verlaagt. Bij baby yoga is een van de ouders en de yoga docent aanwezig. Het is een combinatie van verschillende ontspannende massagetechnieken en daarnaast verschillende fysieke oefeningen. 

DE VOORDELEN VAN een CURSUS BABYMASSAGE/-YOGA IN GELDROP NOORD-BRABANT

Met een cursus baby yoga versterk je de band met jouw baby dankzij een massage gecombineerd met yoga. Aanraking is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het opbouwen van de moeder kind-relatie, baby yoga is de manier om op een nog intenser niveau contact te maken met jouw kindje. Zo leer je jouw baby beter aan te voelen en te begrijpen. De voordelen bij een cursus babymassage/-yoga zijn;

JE LEERT JOUW BABY NOG BETER TE BEGRIJPEN

Ondanks dat een baby nog niet met je kan praten communiceert jouw kindje wel degelijk non-verbaal met je. Tijdens de cursus leer je de signalen die jouw baby afgeeft nog beter te begrijpen. Zo komen ook de volgende thema’s tijdens de cursus aan bod:

Zo heb jij alle tools in handen om ook thuis jouw kindje nog beter te begrijpen. Je voelt vanaf nu nog beter aan waar jouw kindje behoefte aan heeft en hoe je jouw kindje, als het nodig is, kunt troosten.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN PRIVÉCURSUS BABYmassage/-YOGA MASSAGE IN GELDROP NOORD-BRABANT?

Wij zijn een van de weinige salons in Brabant die een privé baby yoga cursus aanbieden. Het grote voordeel hiervan is dat jij en je kindje volledige aandacht voor elkaar hebben zonder afgeleid te worden door andere moeders of (huilende) baby’s. De baby yoga docent heeft alle aandacht voor jou en je kindje en stemt de les helemaal op jullie behoeftes en energie af. Loop je thuis ergens tegenaan? Dan is er alle ruimte om deze situaties te bespreken zodat jij praktische tips mee kunt krijgen die je ook zelf thuis kunt toepassen.

GEEF EEN PRIVÉCURSUS BABYMASSAGE/-YOGA CADEAU

Het meest originele cadeau wat je kunt geven aan een aanstaande moeder is een baby yoga cursus. Het perfecte cadeau voor een gender reveal party of een babyshower. De aanstaande moeder zal je eeuwig dankbaar zijn voor dit unieke en persoonlijke cadeau.

Boek een cursus BABYMASSAGE/-YOGA

Je kunt jezelf eenvoudig online aanmelden voor de privécursus babymassage/-yoga. Als je eerst kennis wilt maken is dat uiteraard ook mogelijk, neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. We kijken ernaar uit om jou en je kindje te mogen verwelkomen voor een heerlijk ontspannen cursus.

Hoe kunnen we je helpen?

Ook na de zwangerschap staan onze masseurs voor je klaar. Zo kun je een heerlijke ontspanningsmassage boeken als je net bevallen bent of geniet van een ontspannende baby yoga massage samen met je kindje.

Duo Massage

Geniet samen met iemand die je lief is van een ontspannende duo massage.

Zwangerschapsmassage

Geniet optimaal van je zwangerschap en verminder rugklachten en bekkenpijn.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage versoepelt de spieren en verbeterd de bloedsomloop.