Ontspannende duo massage in Geldrop Noord-Brabant

Ontsnap samen aan de drukte van alledag. Geniet samen met iemand die je lief is van een ontspannende duo massage in Geldrop, Noord-Brabant. De duo massage kan geboekt worden samen met jouw beste vriendin, je moeder of je geliefde. Jullie worden tegelijkertijd gemasseerd, terwijl je in dezelfde ruimte ontspannen samen quality time doorbrengt. Zo is er gelijk tijd om bij te kletsen. Want daar is in deze drukke stressvolle tijd met overvolle agenda’s vaak geen tijd voor.

WAT IS EEN DUO MASSAGE?

Tijdens een duo massage worden jullie beide tegelijkertijd gemasseerd in dezelfde ruimte. Jullie krijgen beide een eigen ervaren masseur die jullie tegelijkertijd dezelfde ontspanningsmassage geeft. Omdat de masseurs redelijk synchroon masseren hebben jullie beide dezelfde heerlijke ontspannende ervaring. Hierbij kunnen jullie zelf de olie waarmee je gemasseerd wilt worden uitkiezen.

GENIET SAMEN MET JE PARTNER VAN EEN DUO MASSAGE

Verwen jezelf én je partner met een heerlijke duo massage. Echt even tijd voor en met elkaar, zonder afleiding. De perfecte verrassing voor Valentijnsdag of jullie huwelijksdag. Of gewoon zomaar, als blijk van waardering hoeveel je om die andere persoon geeft. Het is weer eens een andere date dan samen naar de bioscoop of uit eten gaan en samen iets nieuws uitproberen brengt jullie nog dichter bij elkaar. De duo massage met je partner is ook te boeken als je zelf zwanger bent. Jij ondergaat dan een ontspannende massage die ook nog eens de zwangerschapsklachten verlicht en je partner ondergaat een ontspanningsmassage.

BOEK DE DUO MASSAGE ALS ONDERDEEL VAN EEN VRIENDINNEN OF MOEDER DOCHTER DAGJE UIT

Want wat is er fijner dan, samen met jouw beste vriendin of moeder, een fijn dagje uit ontspannen afsluiten met een heerlijke massage? Niet voor niets wordt de duo massage door vrouwen geboekt als onderdeel van een uitje. De massage is uiteraard ook te boeken als een van jullie zwanger is.

DUO ZWANGERSCHAPSMASSAGE IN GELDROP NOORD-BRABANT

Onze masseurs zijn naast ontspanningsmassages tevens gespecialiseerd in zwangerschapsmassage. De duo massage kan dus ook geboekt worden als duo zwangerschapsmassage. Naast dat dit een hele fijne ervaring samen is, verminderd de duo zwangerschapsmassage ook nog eens verschillende zwangerschap gerelateerde klachten zoals rugklachten, nek- en schouderklachten, beenkrampen en hoofdpijn. Onze masseurs zullen voorafgaand aan de massage een inventarisatie van de klachten maken en hier de massage individueel op afstemmen. Zodat jullie beide geheel ontspannen en klachtenvrij weer naar buiten stappen.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN Duo massage IN GELDROP NOORD-BRABANT?

Onze nette massagesalon is centraal gelegen in Geldrop (vlakbij Eindhoven) in Noord-Brabant. Parkeren doe je beide gratis voor de deur. Al onze masseurs zijn goed opgeleid. Tevens zijn zij gespecialiseerd in zwangerschapsmassage, handig voor als een van jullie zwanger is. We hebben de voordelen van een duo massage voor je op een rijtje gezet:

GEEF EEN DUO MASSAGE CADEAU

Houd je ervan om jouw geliefden te verrassen met een persoonlijk cadeau in plaats van een fles wijn, een cadeaukaart of een bos bloemen? Geef dan een feel good ervaring in de vorm van een duo massage cadeau. Geef de duo massage als cadeau voor moederdag, verras jouw beste vriendin met een duo massage cadeaubon voor haar verjaardag of geef jouw partner een onvergetelijk Valentijnsdag cadeau. Een persoonlijk cadeau waar jullie samen van kunnen genieten terwijl jullie gezellig bij kunnen kletsen.

BOEK DIRECT EEN DUO MASSAGE!

Gun jullie beide een heerlijke ontspannen duo massage. Jullie kunnen beide gratis parkeren voor de deur van onze nette salon in het centraal gelegen Gedrop, Noord-Brabant. Reserveer eenvoudig online of vul het contactformulier in. Onze masseurs staan klaar om jullie een ontspannende duo massage te geven zodat jullie, geheel ontspannen als herboren weer naar huis gaan.

 

Hoe kunnen we je helpen?

Ook na de zwangerschap staan onze masseurs voor je klaar. Zo kun je een heerlijke ontspanningsmassage boeken als je net bevallen bent of geniet van een ontspannende baby yoga massage samen met je kindje.

Zwangerschapsmassage

Geniet optimaal van je zwangerschap en verminder rugklachten en bekkenpijn.

Postnatale massage

Postnatale massagetherapie draagt bij aan het herstel van je lichaam na de bevalling.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage versoepelt de spieren en verbeterd de bloedsomloop.