GENIETEN VOOR TWEE!

Wat is er nou fijner dan een heerlijk ontspannende massage? Juist ja, diezelfde massage samen met iemand die je lief is. Of dat nu je grote liefde is, of je moeder, dochter of die vriend of vriendin die je al veel te lang niet meer gezien en gesproken hebt. Boek een duomassage en geniet van een ultiem feel-good moment voor twee! Zoals de naam duomassage al zegt, worden tijdens deze massage twee personen tegelijkertijd gemasseerd in dezelfde ruimte. Zo breng je heerlijk ontspannend samen tijd door, en kun je ook nog even lekker bijkletsen. Iets wat in deze stressvolle tijd met overvolle agenda’s vaak geen overbodige luxe is.

EVEN HELEMAAL NIKS

De ontspannende duomassage houdt niet alleen je sociale contacten in topconditie, maar ook je lichaam en geest. Tijdens de massage behandelen we vooral de rug, de nek en de schouders, wat zorgt voor soepelere spieren, pezen en gewrichten. Ook de bloedsomloop verbetert en eventuele spanningsklachten nemen af, net als dat uitgebluste gevoel. Zo kun je er na een duomassage weer met frisse zin volop tegenaan!

GEEF EEN DUOMASSAGE CADEAU

Is je moeder, beste vriend, vriendin of de liefde van je leven jarig, Of heb je een vriendin die zwanger is of jullie zijn beiden zwanger… En ben je wel klaar met het geven van bosjes bloemen en flessen wijn? Een feel-good moment in de vorm van een duomassage valt zeker in de smaak. En, je hebt er zelf ook nog wat aan, dus een echte win-win.

EEN DUOMASSAGE BOEKEN?

Bel ons dan op nummer: 06 21316584 of stuur een berichtje via WhatsApp. Helaas kun je de duomassage niet online boeken. We hebben per slot van rekening maar liefst twee professionals nodig om jullie heerlijk in de watten te leggen..

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Maak een afspraak

Kom genieten van een ontspannende zwangerschapsmassage in Geldrop, Noord-Brabant. We maken graag geheel vrijblijvend kennis met je zodat je kunt ervaren of er een klik is. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!