HOOFDMASSAGE

Jouw hoofd is het centrum van je zenuwstelsel. Door spanningen of stress kan het gebied rondom je hoofd, nek en schouders stram, gespannen en pijnlijk aanvoelen. Jouw hoofd en schouders zijn belangrijke energiecentra. Als zich hier een blokkade opdoet kan dat behoorlijk in de weg zitten. Dit heeft o.a. invloed op je gemoedstoestand maar kan er ook voor zorgen dat jij minder geconcentreerd bent. Ben jij veel bezig in je hoofd of ervaar jij druk en stress van buitenaf kom dan eens langs voor een doeltreffende en ontspannen hoofdmassage.

WAT GEBEURD ER TIJDENS EEN HOOFDMASSAGE?

Een hoofdmassage richt zich op jouw hoofd. Maar ook jouw nek en schouders krijgen aandacht. Door middel van stevige en zachte massagebewegingen heffen wij blokkades en spanningen op. Een hoofdmassage is erop gericht jouw zenuwstelsel tot rust te laten komen. Spanningen te verminderen en de doorbloeding te stimuleren. Omdat het gebied rondom jouw hoofd grote invloed heeft op de ervaring van stress en spanning worden ook je nek, schouders en gezicht meegenomen in deze ontspannende massage. Er wordt gebruik gemaakt van een milde, verzorgende olie.

DE VOORDELEN VAN EEN MOSENSE HOOFDMASSAGE?

De voornaamste is wel dat jij even lekker bij ons tot rust komt. Nog meer voordelen van een hoofdmassage zijn:

VOOR WIE IS DEZE MASSAGE GESCHIKT?

Eigenlijk is een hoofdmassage voor iedereen een goed idee. Maar ervaar jij in je dagelijks leven veel stress, voel jij continu veel spierspanning of zelfs pijnlijke klachten rondom jouw nek en schouders dan is deze massage zeker aan te raden. Heb jij veel last van hoofdpijn,migraine kom dan ook zeker eens bij ons op tafel liggen.

BOEK DIRECT hoofdmassage

Kan jij niet wachten eens te ervaren wat een hoofd,nek,schouder en gezichtsmassage voor jou kan doen? Neem dan contact op met onderstaand nummer of reserveer jouw afspraak online via de onderstaande link of bel Mosense: 06-2131658

 

Hoe kunnen we je helpen?

Ook na de zwangerschap staan onze masseurs voor je klaar. Zo kun je een heerlijke ontspanningsmassage boeken als je net bevallen bent of geniet van een ontspannende baby yoga massage samen met je kindje.

Zwangerschapsmassage

Geniet optimaal van je zwangerschap en verminder rugklachten en bekkenpijn.

Postnatale massage

Postnatale massagetherapie draagt bij aan het herstel van je lichaam na de bevalling.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage versoepelt de spieren en verbeterd de bloedsomloop.