Ontspanningsmassage in Geldrop Noord-Brabant

Heb je last van verkrampte of pijnlijke spieren, voel je jezelf moe en futloos? Breng je veel uren op een dag zittend door en beweeg je te weinig? Heb je de laatste periode veel stress ervaren of veel fysieke inspanning gedaan, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing? Gun jezelf dan een ontspanningsmassage en ervaar hoe jouw klachten direct verlicht worden. Zodat jij zowel lichamelijk als geestelijk gelijk weer in balans voelt.

WAT IS EEN ONTSPANNINGSMASSAGE?

Een ontspanningsmassage is erop gericht om de spanning in je spieren te verlagen. Het versoepelt de gewrichten, spieren en pezen en verbeterd de bloedsomloop. Het is gericht op de buitenste lagen van het spierweefsel, in tegenstelling tot een diepe weefselmassage. Deze manier van masseren is wat zachter en rustiger en de focus van de behandeling ligt vooral op de nek, rug en schouders. De ontspanningsmassage is een van de bekendste en ook een van de oudste massagevormen ter wereld. Deze massagevorm wordt al duizenden jaren uitgevoerd. En niet zonder reden, het ontspant zowel het lichaam als de geest. De massage duurt een uur.

Voor wie is een ONTSPANNINGSMASSAGE GESCHIKT?

Ook als je geen lichamelijke klachten ervaart, is een ontspanningsmassage het beste cadeau wat je jouw lichaam kunt geven. Het is goed voor de algehele lichaamsbeleving. Daarnaast zul je veel baat hebben bij een ontspanningsmassage als je klachten ervaart op een van de volgende gebieden:

DE PREVENTIEVE WERKING VAN EEN ONTSPANNINGSMASSAGE

Het lichaam slaat ontspanning op in het lichaamsgeheugen en kan dus ook steeds makkelijker terugvallen op de ontspannende staat. Hierdoor heeft een ontspanningsmassage een preventieve werking. Het voorkomt een herhaling van klachten en het ontstaan van nieuwe klachten. Voorkomen is altijd nog beter dan genezen.

DE DOELEN EN VOORDELEN VAN EEN ONTSPANNINGSMASSAGE

De ontspanningsmassage kan verschillende doelen hebben, zowel gericht op algehele ontspanning als op het verlichten van klachten.

WORDT DE ONTSPANNINGSMASSAGE VERGOED?

Wij zijn een van de weinige praktijken in Noord-Brabant die voor vergoeding van ontspanningsmassage in aanmerking komen. Als je aanvullend verzekerd bent wordt de ontspanningsmassage door de meeste zorgverzekeraars vergoed, als deze onder natuur gerichte geneeskunde wordt ingediend. Overleg altijd met je eigen zorgverzekeraar zodat je er zeker van bent dat de massage daadwerkelijk vergoed wordt. Wij zijn daar namelijk niet verantwoordelijk voor.

BOEK DIRECT EEN ONTSPANNINGSMASSAGE

Gun jezelf een heerlijk feel good moment, kom helemaal tot rust en verminder lichamelijke klachten. Kom genieten van een ontspannende massage in Geldrop, Noord-Brabant. Je kunt gratis parkeren voor de deur. We maken graag geheel vrijblijvend kennis met je zodat je kunt ervaren of er een klik is. Plan direct online een afspraak in!

Hoe kunnen we je helpen?

Ook na de zwangerschap staan onze masseurs voor je klaar. Zo kun je een heerlijke ontspanningsmassage boeken als je net bevallen bent of geniet van een ontspannende baby yoga massage samen met je kindje.

Duo Massage

Geniet samen met iemand die je lief is van een ontspannende duo massage.

Postnatale massage

Postnatale massagetherapie draagt bij aan het herstel van je lichaam na de bevalling.

Zwangerschapsmassage

Geniet optimaal van je zwangerschap en verminder rugklachten en bekkenpijn.