Zwangerschapsmassage

Van harte gefeliciteerd! Want daar beginnen we altijd mee. Jij bent zwanger en dat is spannend en super leuk. Wij hopen natuurlijk dat jouw zwangerschap prettig verloopt. Dat jij heerlijk kunt genieten van het wondertje in jouw buik. Lekker even relaxen bij ons op tafel is dan fijn. Helaas zijn er soms ook kwaaltjes die erbij horen maar wel heel vervelend kunnen zijn. Wist jij dat een ontspannen massage je dan kan helpen om deze ongemakken te verminderen, voor te zijn of op te lossen? 

Jij bent in blijde verwachting 🙂

Er groeit een heel klein wondertje in jouw buik. En natuurlijk wordt jouw belly dan dikker. Maar wist jij dat er nog veel meer gebeurd in en met jouw lijf? De omvang van je borsten neemt bijvoorbeeld toe. Gedurende jouw zwangerschap komt het HCG hormoon vrij. De stand van je bekken veranderd en je kunt behoorlijk last krijgen van vocht in met name enkels en benen. Bandenpijn en lage rugpijn zijn ook ongemakken die jouw in de weg kunnen zitten. 

Een massage werkt echt! 

Of je nu klachten hebt of niet een zwangerschapsmassage is altijd goed. Buiten het feit om dat het fijn is om even dat moment voor jezelf te hebben, werkt het ontspannend, versterkt het je lichaam en kan een massage bijdragen aan een goede voorbereiding op de bevalling. Heb jij toch wat klachten kom dan zeker eens langs! Een massage kan helpend zijn bij: 

Vaak worden door de behandeling deze klachten met succes behandeld. En wij kunnen niet altijd beloven dat ze helemaal verdwijnen maar een relaxte massage gaat jou zeker helpen de klachten te dragen. 

Vanaf welk moment mag ik een massage ondergaan? 

De eerste 12 weken zijn spannend. Jouw lijf moet wennen aan het nieuwe leventje waar ze ook voor moet gaan zorgen. Het innestelen heeft even tijd nodig. Bij Mosense adviseren we dan ook om de eerste 12 weken van jouw zwangerschap nog even niet gemasseerd te worden. Ben jij deze eerste 3 maanden goed doorgekomen dan ben je van harte welkom bij ons. En dan kun jij met een gerust hart tot het einde van jouw zwangerschap heerlijk komen genieten. Wist jij al dat wij een speciaal massagekussen hebben voor zwangere vrouwen? Door de inkeping in het kussen kun jij , na lange tijd, weer heerlijk op je buik liggen. 

Wij zien jullie graag

Kom jij samen met jouw kleine wondertje in de groei snel eens genieten? Wij zien jullie graag! Reserveren kan heel makkelijk met deze link. 

Mosense